Zvejnieku pēcpusdiena un vimbu meistarklase Āgenskalna tirgū

Zvejnieku pēcpusdiena un vimbu meistarklase Āgenskalna tirgū

Piedāvā:

Izsklaide
Meistarklase

Lai popularizētu mūsu pašu Baltijas jūras piekrastes zivis, 16. novembrī no plkst. 12.00 tirgus 2. stāvā, blakus koprades virtuvei RE CEP TE, ciemosies Mazjūras zvejnieku biedrības zvejnieki, kuri dalīsies ar stāstiem no jūras un piedāvās iegādāties savu saimniecību produkciju.

Tikmēr virtuvē šefpavārs Kaspars Jansons dalīsies ar kulinārijas trikiem un praktiski gatavos vairākus zivju ēdienus.
Ēdienkartē:

mazsālīta vimba ar marinētiem sīpoliem uz kartupeļu pankūkas ar mārrutku krējumu
zivju zupu no kūpinātas vimbas
krāsnī ceptas vimbas salāti

Pasākums notiek ar valsts atbalstu piekrastes zvejniecības attīstības mārketinga programmas īstenošanai, pieteikuma Nr.24-00-SOTV08-000001

Virtuve tiek līdzfinansēta Rīgas pilsētas Sabiedrības integrācijas programmas un Eiropas Savienības programmas “Apvārsnis 2020” projekta “In-Habit” ietvaros.

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums pilnvērtīgu lietošanas pieredzi. Lai uzzinātu vairāk, izlasiet mūsu sīkdatņu politiku vai pārvaldiet savus iestatījumus “Iestatījumi”.