
Kūpināta asara salāti
Pagatavošanas laiks
1 stunda
Uz cik personām
2 porcijas
Sarežģītība
Viegli
Sastāvdaļas
5 lieli kūpināti asari
3 vārītas olas
1 liels sīpols
Nedaudz kaperi
Majonēze pēc garšas
Krējums pēc garšas
Sāls, pipari
Pagatavošana
1. solis
Atdaļa zivs gaļu no ādas un asakām, saplucina mazos gabaliņos.
2. solis
Sīpolu nomizo, sasmalcina.
3. solis
Olas noloba un sakapā.
4. solis
Kaperus notecina un nedaudz sakapā.
5. solis
Like bļodā visas sasmalcinātās sastāvdaļas, pievieno krējumu, majonēzi, sāli, piparus. Apmaisa. Var pievienot arī zaļumus – pētersīļus, maurlokus.