Kūpināta asara salāti

Pagatavošanas laiks
1 stunda
Uz cik personām
2 porcijas
Sarežģītība
Viegli

Sastāvdaļas

5 lieli kūpināti asari
3 vārītas olas
1 liels sīpols
Nedaudz kaperi
Majonēze pēc garšas
Krējums pēc garšas
Sāls, pipari

Pagatavošana

1. solis

Atdaļa zivs gaļu no ādas un asakām, saplucina mazos gabaliņos.

2. solis

Sīpolu nomizo, sasmalcina.

3. solis

Olas noloba un sakapā.

4. solis

Kaperus notecina un nedaudz sakapā.

5. solis

Like bļodā visas sasmalcinātās sastāvdaļas, pievieno krējumu, majonēzi, sāli, piparus. Apmaisa. Var pievienot arī zaļumus – pētersīļus, maurlokus.

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums pilnvērtīgu lietošanas pieredzi. Lai uzzinātu vairāk, izlasiet mūsu sīkdatņu politiku vai pārvaldiet savus iestatījumus “Iestatījumi”.