vimbu salati

Vimbu pērļu grūbu kus kus salāti

Pagatavošanas laiks
1 līdz 2 stundām
Uz cik personām
7 porcijas

Sastāvdaļas

1kg vimbas filejas 

15g jūras sāls smalkā 

7g melnie pipari

Salātiem vajadzēs 

250g vārītas grūbas 

1gb cukini plānas šķēlītes 

4 kāti selerijas plānās šķēlītes 

1gb gurķis kubiņos bez sēklām 

1gb baltais sīpols smalki plānās škēlēs 

1 bunte pētersīļu sasmalcinātu 

4 karotes pētersīļu zemesriekstu pesto 

4 ēd.k olīvu eļļas 

1 ēd.k kaperi sasmalcināti 

1gb citrona sula 

Sāls 

Pagatavošana

1. solis

Sākumā izcepam vimbas. Apkaisa vimbas filejas ar garšvielām un liekam cepties krāsnī ar ādu uz leju. Cepam sakarsētā krāsnī pie 190C 12 minūtes. 

2. solis

Atdzesējam zivi un izlobām no asakām, šeit būs vajadzīga pacietība. 

3. solis

Lielā bļodā sākumā savieno visas sastāvdaļas un beigās iejauc zivju gabaliņus, vai kārto tos pa virsu, ja nu kāda asaka vai pasaka par asaku palikusi.

Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums pilnvērtīgu lietošanas pieredzi. Lai uzzinātu vairāk, izlasiet mūsu sīkdatņu politiku vai pārvaldiet savus iestatījumus “Iestatījumi”.